İstanbul'dan İtalya'ya 3 yıl önce kuaförlük yapmak için giden 28 yaşındaki İbrahim Gül'ün 3 gün önce hem kuaför dükkanına malzeme almak hem de saç ektirmek için Türkiye'ye geldiği belirtildi.

İddiaya göre dün sabah saatlerinde Bağcılar'daki özel bir hastaneye saç ekimi operasyonu için giden İbrahim Gül, hastanede hayatını kaybetti. Hastane görevlilerinin Gül'ün eşini arayarak operasyondan önce kalp krizi geçirdiğini, bu nedenle de hayatını kaybettiğini bildirdi.

Gül'ün cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gül'ün saç ve bakım hizmetleri okulundan meslek öğretmeni Dilek Özbek, ailesinin haber vermesi üzerine hastaneye gitti. Özbek, "Saç ekimi için Türkiye'ye geldi. Cuma günü de ben dersteyken beni ziyaret etti. Cumartesi günü saat 17 gibi eşi beni aradı 'İbrahim, ameliyatta kalp krizi geçirmiş, hastaneye gidip bakar mısın?' dedi. Öldüğünü vefat ettiğini öğrenince morga girmek istedim. Kanlar içindeydi şu an konuşamıyorum, onu o halde gördüm ama bir gün önce boynuma sarılmıştı. Kefeninden kan sızmıştı. İyi ki görmüşüm onu çünkü hastane bize ameliyattan önce kalp krizi geçirdiğini söyledi ama öyle bir şey yok kan vardı. Başka İbrahim'ler ölmesin. Böyle olacaksa saç ekimi yapılmasın" diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi