Geçtiğimiz günlerde İstanbul Fatih'te bulunan Samatya sahiline atlayarak intihar eden İstanbul Üniversitesi edebiyat bölümü öğrencisi Sibel Ünli'yle ilgili kişisel Instagram hesabından yorum yapan oyuncu Şahan Gökbakar'a şarkıcı Yusuf Güney'den yanıt gecikmedi.

'SENİ DOYURAMADI BU DEVLET'

Ünli'nin yaptığı “Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var” paylaşımı sonrası Instagram hesabından açıklama yapan Gökbakar, "Uzaklarda değil! İstanbul’da… Halbuki ne güzel bir havalimanı vardı, inci gibi köprüler vardı, gökdelenler yapılıyordu, belki kanal bile açılacaktı. Öyle bir ülkede yaşıyordu ki Sibel, kişi başı gelir 8 bin dolardı ama Sibel yaşamaya değer bulmadı. 1 lirası vardı çünkü yemek kartında. Pardon 1 lira 45 kuruş… Çok üzgünüm Sibel… Seni doyuramadı, okutamadı ve yaşatamadı bu devlet. Nur içinde yat…" dedi.

GÜNEY'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Güney Şahan Gökbakar'ın paylaşımını alarak şunları yazdı: "Öncelikle kardeşimize rahmet diliyorum mekanı cennet olsun. Bu utanç hepimizin; Sibel kardeşimiz gibi nicelerinin acısını yaşadık ama halk olarak komşumuz aç iken biz tok yaşar olduk! Şahan bey size gelince her durumda devletimize muhalif olup hakaret edeceğinize siz ve sizin gibiler kazandığınız milyonlardan biraz da olsa Sibel ve Sibel gibi ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım da bulunsaydınız elinizi taşın altına koysaydınız her şeyi devletten beklemeseydiniz ne güzel olurdu! Daha düne kadar sinema yasasının çıkması için içeride kalan milyonlarca alacağınız için el pençe divan olmuştunuz Cumhurbaşkanımız karşısında ki paylaştım fotoğraflarınızı çıkar ve menfaat tablosu gururla sunar!