Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez yer Manisa'nın Salihli ilçesiydi. 

Turgutlu ilçesinde bulunan bir tavuk fabrikasında çalışan bir çocuk annesi 33 yaşındaki Semiha Peker, sabah 07.00 sıralarında Şehitler Mahallesi'nde bulunan bir alış veriş merkezinin önüne gelerek servisi beklerken eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen 43 yaşındaki  Yalçın Kocataş, otomobille gelerek tüfekle 3 el ateş etti. 

Ağır yaralanan Peker, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Peker'e 3 el ateş ederek öldüren eski arkadaşı Yalçın Kocataş ise cinayetin ardından hızla olay yerinden kaçtı.

Geniş çaplı operasyon başlatan polis, Kocataş'ın, kullandığı 45 EL 605 plakalı otomobili Yılmaz Mahallesi, Gölmarmara yolu üzerinde park halinde buldu. Kocataş'ın cinayette kullandığı tüfekte otomobilde bulundu.

Cinayet sonucu hayatını kaybeden Semiha Peker ile katil Yalçın Kocataş'ın Manisa'nın Sarıgöl ilçesinden oldukları öğrenildi. Semiha 
Peker'in bir süredir Salihli'de yaşadığı ve Turgutlu ilçesindeki tavuk fabrikasında çalıştığı tespit edildi. Öte yandan Semiha Peker'in, Yalçın Kocataş hakkında bir süre önce şikayetçi olarak Önleyici Koruma Kararı aldırdığı belirlendi.