NFT Koleksiyonu ile dijital dünyada da varlık gösterdiklerini belirten SAN Kuaför Kurucusu Yusuf Yalmancı, “Çok özel bir koleksiyon oluşturduk. 777 benzersiz SAN Kuaför kadını, SC Ladies projesi içerisinde yer aldı. Bizim için dijital dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek ve bu gelişmelere ayak uydurmak önemli.” ifadelerinde bulundu. 

NFT Koleksiyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf Yalmancı, “SC Ladies NFT’si olanlara pek çok ayrıcalık sunuyoruz. 777 sınırlı bir sayı olsa da gerçekten çok özel fırsatlar oluşturduğumuzu, bu fırsatların müşterilerimizin ilgisini çekebileceğini söyleyebilirim.” sözleriyle SC Ladies NFT’si ile ilgili bilgi verdi.

“Çok Özel Bir Koleksiyon Oluşturduk”

NFT ile sanal dünyada kendilerine yer bulma girişiminde olduklarını belirten Yusuf Yalmancı, “Çok özel bir koleksiyon oluşturduk. Bunun için çok planlı ve titiz bir çalışma içerisinde olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Ekim 2021’de projemize başladık, Kasım 2021’de ise profesyonel bir ekip kurduk. Ocak 2022 itibarıyla reklam stratejilerimizi oluşturduk. Türkiye ve dünyanın en iyi influencarları ile çalışarak başarılı bir iş yapma konusunda ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdik. Sanal evrende bizim temel sloganımız ‘Artık saçlarınız sanal dünyada da bize emanet’. Bu anlayış üzerinden çalışmalarımıza kesintisiz bir şekilde devam ettiğimizi söyleyebilirim.” sözlerinde bulundu.

“Çalışmalarımızı Dijitalde de Göstermek İstedik”

Dijital dünyanın artık çok önemli bir yere sahip olduğunu, bu nedenle dijitalde de etkili bir şekilde çalışmada bulunmanın gerekli olduğunu belirten Yusuf Yalmancı, “Metaverse’nin ilk kuaförüyüz. Bizim için bu unvan oldukça değerli. Doğru zamanda alınan risklerin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle yaptığımız çalışmalarda bizim için önemli bir yere sahip. SC Ladies için 777 sayısının özel bir yeri var. 777 İstanbul’u temsil ediyor. SAN Kuaför İstanbul’da doğsa da aslında çalışmalarını dünyaya yayıyor. Sanal evrende yer almamız, temel hedefimizi gerçekleştirmek için sıkı bir çalışma içerisinde olduğumuzu gösteriyor. Bizim için geniş hizmet ağı çok önemli. Çünkü başarılı çalışmalarımızı herkes görsün istiyoruz. SC Ladies NFT sahibi müşterilerimize çok özel avantajlarımız da bulunuyor. Müşteri memnuniyetini her zaman öncelediğimiz için bu konuda titiz bir çalışma içerisindeyiz.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

Editör: Haber Merkezi