Af kararıyla birlikte Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi gündeme gelmiş sosyal medyada bazı kullanıcılar Çakıcı'nın tahliyesi üzerinden Sedat Peker hakkında bir takım iddialarda bulunmuştu.

Aylardır Karadağ'da bulunan Sedat Peker kendisi hakkında ortaya atılan ''Çakıcı Peker'e etek giydirecek.'' iddialarına ateş püskürdü.

İddiaları sosyal medya üzerinden yayan hesapların FETÖ propogandası yapan hesaplar olması dikkat çekmişti. Sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayarak; ''Alaattin Çakıcı eski adamımdır. Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum ancak...''' diyerek iddiaları ortaya atanlar hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'in açıklaması şöyle:

''Kıymetli dostlarım, Son birkaç gündür sosyal medyada şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta. Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemiş.

Alaattin Çakıcı eski adamımdır. Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var.

Beni öldürmek belki mümkündür ama beni küçültmek asla mümkün değildir. Ayrıca burası bir buçuk saatlik mesafe, evimin açık adresi de herkesçe bilinmekte.

Gelmek isteyenler buyursun hemen gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirttiririm. Konuşmayla olmaz adam gibi iş yapmak lazım.''

Editör: Haber Merkezi