Şehit piyade sözleşmeli er Fevzi Altınayak'ın dün Konya Ilgın'daki cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Cenaze töreninde bir grup gencin tören mangasındaki askerlere "soğuktan üşümesinler" diye kendi montlarını giydirmesi herkesi duygulandırdı.

O ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Çektiği fotoğraf ve görüntülerle o anı ölümsüzleştiren üniversite öğrencisi Hasan Acı, katıldığı cenaze töreninin ardından defin sırasında mezarlık içinde çektiği fotoğrafları akşam saatlerinde sosyal medyada paylaştığını anlattı.

'HALKIMIZLA GURUR DUYDUM'

Kısa sürede binlerce kişinin fotoğrafları beğenip altına duygularını ifade eden yorumlar yazdığını anlatan Acı, şunları kaydetti: "Defin sırasında, soğuk havada tören mangasındaki askerlerimizin üşüdüğünü düşünen halkımızın, kendi ceket, mont ve kabanlarını görevli askerlerimize giydirmelerine şahit oldum. Bu anı hem fotoğraflamak hem de görüntülemek istedim. O anlarda halkımızla gurur duydum. Havanın eksi 5 derecelerde olduğu o anlarda halkımızın kendi askeri için fedakarlık yapması çok hoşuma gitti. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum."