Sercan Taştan, hem ülkemiz genelinde hem de Avrupa'da adını duyurmayı başaran ünlü bir kadın kuaförü. Öyle ki birçok ünlü ismin de saç tasarımında Sercan Taştan'ın imzası bulunuyor. İstanbul'dan Almanya'ya uzanan başarı öyküsüne dair açıklamalar yapan ünlü kadın kuaförü Sercan Taştan; "Mesleğimle tanıştığımda henüz çocuk yaştaydım diyebilirim. Ancak bu öğrenme arzuma hiçbir şekilde engel olmadı. 14 yaşında elime aldığım makası bir daha bırakmadım. O gün bugündür beraberiz." diyerek mesleğine duyduğu bağlılığı ifade eden Sercan Taştan; "Üzerinden 18 sene geçmiş. Yakın zaman sonra mesleğimde 20 yıl geçirmiş olacağım. Ancak duyduğum istek ve heyecan hiç eksilmedi, hala ilk günkü gibi. Mesleğime karşı bu duyguları yitireceğimi hiç sanmıyorum. Bunlar aynı zamanda beni başarıya götüren duygular."

Başarılı olmak ve mesleğine de kendisine de bir şeyler katabilmek için çok çaldığını ifade eden ünlü kuaför Sercan Taştan; "Sürekli kendimi geliştirmek için yoğun bir harcadım. Bu da bana fazlasıyla olumlu harcadı. Bu sayede genç yaşta şube sahibi oldum. İlk şubem İstanbul'da oldu. İstanbul'daki şubeyi bir süre sonra Ankara takip etti. Kısa sürede ivme yakaladım ve hızlı bir şekilde büyüdüm diyebilirim. Elbette bunda ünlülerle çalışmamın da büyük bir etkisi oldu." diyerek başarısının kısa bir özetini yapan Sercan Taştan; "Evlendikten sonra elde ettiğim bu başarıları Almanya'ya ve Avrupa'ya da taşıma fırsatı yakaladım."

Almanya'daki geçirdiği zamana da değinen başarılı kadın kuaförü Sercan Taştan; "2021 yılından beri Almanya'dayım. İstanbul ve Ankara'dan sonra üçüncü şubemde Almanya Düsseldorf'ta oldu. Aynı şekilde burada da ünlüler çalışma fırsatı yakaladım." Kendi başarısının yanı sıra başkalarına iş alanı açmanın da mutluluğunu yaşayan Sercan Taştan; "Şu an için tüm şubelerimde 50 kişiden fazla insan çalışıyor. Onlara iş imkanı olmak beni mutlu ediyor. Şubelerimin sayısını arttırarak daha fazla insana iş sahası olmayı hedefliyorum. Bunu hem Türkiye'de hem de Avrupa'da gerçekleştirmek istiyorum." diyen Sercan Taştan son olarak; "Şubelerimin insanlar adına bir iş sahasına dönüşmesinin yanı sıra özellikle genç arkadaşlar ve mesleği öğrenmek isteyenler adına da bir ilham merkezî olmasını arzu ediyorum."

Editör: Haber Merkezi