Bir kadın cinayeti de İstanbul'un Silivri ilçesinde işlendi. 

Silivri Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşayan 3 yıllık evli Melek - Süleyman Güngörmüş çifti arasında maddi sıkıntılar nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın iddiaya göre 42 yaşındaki Süleyman Güngörmüş'ün alyansları bozdurmak istemesi nedeniyle çıktığı belirtildi. 

Daha önce de eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Güngörmüş, tartışma sırasında 39 yaşındaki eşi Melek Güngörmüş'ün boğazını hareketsiz kalıncaya kadar sıktı.

Evden kaçan Süleyman Güngörmüş akşam saatlerinde abisine olayı haber verdi. Süleyman Güngörmüş’ün abisi polis ve sağlık ekipleriyle birlikte eve gitti. Sağlık ekipleri hareketsiz halde yatan Melek Güngörmüş’ün öldüğünü tespit etti.

Güngörmüş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, talihsiz kadının cenazesi  Başakşehir Kayabaşı Mezarlığı’na dün öğle vakti defnedildi.

İddialara göre Süleyman Güngörmüş'ün kumar oynadığı, bu nedenle borçlandığı, daha önce de iki kez eşine şiddet uygulayıp boğmaya kalktığı, bir süre de ayrı yaşadıkları belirtildi.

Her defasında eşinin af dilemesi üzerine boşanmaktan vazgeçen Melek Güngörmüş, evine döndü. Son olarak da talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Editör: Haber Merkezi