İstanbul'un Şişli ilçesinde babasının evinde yaşayan 22 yaşındaki Şilan Topal, şiddet gördüğü gerekçesiyle 7 yıl önce evlendiği kocası Mithat Topal'a 9 ay önce boşanma davası açtı.

Bir de çocuk annesi olan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından babasının evinin önünden kaçırıldı. 

İddiaya göre Mithat Topal, 2 ay önce de mahkeme kararıyla çocuğunu görmeye gittiğinde çocuğunu kaçırdı.

Şilan Topal'ın babası Abdülhamit Narman, "9 aydır bizim yanımızdaydı. Kapının önünden taksiyle gelmiş almış, götürmüş. Bıçak ve silahla gelmiş, kızımı kaçırdı. Karakola gittik, sabah 4'e kadar bekledik, bir haber alamadık. Sabah ve öğlen tekrar gittik, yine haber alamdık. Bir çocuk var. İki ay önce çocuğu görebilmek için mahkemeye gitti. Çocuğu kaçırdı ve iki aydır götürmedi. 'Birkaç gün yanımda kalsın geri götüreceğim' dedi ama götürmedi. Sonra geldi ve kızımı kaçırdı" dedi.

Şişli'de boşanma aşamasında olduğu eşi Şilan Topal’ı zorla taksiye bindirerek kaçıran Mithat Topal polis ekiplerince yakalandı. Gaziosmanpaşa'daki bir adreste kurtarılan Şilan Topal, "Kurtulduğum için mutluyum. Polislere, devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Gerekli cezanın verilmesini istiyorum. Sadece çocuğuma kavuşmak istiyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi