Şişli’de bankadan çıkan dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel, kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edildikten sonra 500 bin lirası gasp edildi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Fulya Mahallesi Ruhi Sarıalp Sokak’ta meydana gelen olayda, iddialara göre prodüksiyon şirketinde çalışan ve dizi oyunculuğu yapan Günnur Adıgüzel, bankadan 500 bin lira çektikten sonra Ortaklar Caddesi’nde bulunan çalıştığı şirkete geldi. İş yerinden otomobilin anahtarını alan Adıgüzel, Ruhi Sarıalp Sokak’ta park halinde bulunan otomobiline doğru paralar ile birlikte yürümeye başladı.

Adıgüzel’i bu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, otomobil içinde darp etti. Sonrasında ise otomobilde bulunan yaklaşık 500 bin lirayı alan kişi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Polise ifade verdi

Yaşadığı şoku atlattıktan sonra Adıgüzel, durumu polise bildirdi ve kendi imkânlarıyla hastaneye gitti. Polis ekipleri kadının bulunduğu hastaneye giderek ilk ifadesi doğrultusunda gaspçının eşkâlini belirlemeye çalıştı.

Olay yerine de giden polis ekipleri sokakta bir süre incelemelerde bulundu ve ara sokaklarda güvenlik kamerası araştırması yaptı. Hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne götürülen Adıgüzel, burada yaklaşık 3 saat kaldı. Polise olayla ilgili ifade veren genç oyuncu daha sonra buradan ayrıldı. Polisin ise gaspçıyı yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi