İstanbul’dan Londra’ya Uzanan Yolculuk!

Dünya festivallerini takip ederek, ünlü sanatçıların sahne performanslarını çekerek ilgili odağı olan fotoğrafçı, son zamanlarda Emre Şenol için çektiği fotoğraflarla anılıyor. Seyircilerle ve sanatçılarla iç içe olan fotoğraflar çekerek, Türkiye’den İngiltere’ye uzanan kariyerinde yeni projeler de geliştirmeyi planladığını söylüyor. Genellikle DJ sanatçılarıyla anılan fotoğrafçı bu durumdan hoşnut değil. Asıl amacının sahnenin büyüsü ve sanatçının tarzı olduğunu söylüyor. İnstagram fotoğraflarında herkesin hayranlıkla beğendiği fotoğraflarda farklı bir bakış açısı olduğunu hissettiriyor.

Son dönemin en iyi fotoğraflarını Londra’da düzenlene festivallerde yakalayan sanatçı, İnstagram fenomen macerasına da ilginç çekimlerle başlamış. Sahne efektlerini kullanarak ve kendi yorumunu katarak, hem fotoğraf editörlüğü yapıyor hem de ünlülerin videolarını da çekiyor. Emre Şenol ve Post Malone ilk sırada yer alırken, dünyanın diğer Rapçilerini ve sanatçılarını ziyaret etmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin En Genç Yeni Nesil Fotoğrafçısı!

Yeni nesil fotoğrafçısı olarak, sahne performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, özel olarak festivallerdeki performansları takip ediyor. Burada amacının enerji ve coşkunun bir araya geldiği sahneleri yakalayabilmek olduğunu söylerken, yeni projelerinde daha farklı konseptler düzenleyeceğini vurguluyor. Emre Şenol gibi ünlü isimlerle de çalışarak, videolarının ve fotoğraflarının da editörlüğünü yapan genç ve yeni nesil fotoğraflar sunuyor.

Sosyal medyada tanınan ve sevilen isimlerden biri olarak Fenomen olmanın da verdiği heyecanla herkesin konserlerde ve festivallerde andığı isimler arasında yer almaya devam ediyor.

Orhun Kalender ( Theorhun ) Kimdir?

Genç fotoğrafçı İstanbul, Ankara ve Londra’daki festivalleri takip ederek sevilen sanatçıların sahne performanslarını fotoğraf karelerine sığdırıyor. Videolar ve fotoğraflar çekerek sosyal medyada isminden oldukça söz ettiren sanatçı Theorhun, 1999 yılında Ankara’da dünyaya gelmiş ve dünya festivallerini gezerek fotoğraflar çekmiştir. İsmini aratarak İnstagram üzerinden takip edebilir ya da çektiği fotoğrafları @madocofficial ve @Postmalone üzerinden görebilirsiniz. Ünlü rapçi post Malone ile çalışmalarıyla ön plana çıkmıştır.

Editör: Haber Merkezi