05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Sosyal medyada gündem olan 77 yaşındaki Burhan Amca'dan acı haber!

Sosyal medyada gündem olan 77 yaşındaki Burhan Amca'dan acı haber!

Koronavirüs sebebiyle evinden dışarı çıkamadığı için zabıtaya ihtiyaçlarını söyleyen ve naif konuşmasıyla herkesin kalbinde taht kuran 77 yaşındaki Burhan amca hastaneye kaldırıldı

Koronavirüsün Türkiye'de görülmesinin ardından yayılmasını önlemek amacıyla 65 yaş ve üzeri kişilere sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından zabıtalar dışarı çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

Ordu'da, koronavirüs'le mücadele kapsamında ikametinden çıkması kısıtlanan ve zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere evine gelen zabıta ekiplerine kullandığı üslupla sosyal medyada ilgi gören 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, şeker hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Komşularından yardım istedi

Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde yalnız yaşayan ve şeker hastası olduğu öğrenilen Burhan Kılıçkını'nın bir süre önce ayak bileğinde oluşan yarası kanamaya başladı. Kendi imkânlarıyla kanamayı durduramayan Burhan Kılıçkını, komşularından yardım istedi.

Hastaneye kaldırıldı

Eve gelen komşularının da kanamayı durduramaması üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra eve gelen ekipler Burhan Kılıçkını'na ilk müdahaleyi burada yaptı. Burhan Kılıçkını daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kılıçkını'nın hastanede yapılan müdahalenin ardından plastik cerrahına sevk edildiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *