AK Parti eski Milletvekili Aydın Ünal İbrahim Çolak’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Ünal, “İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçaslan da “İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı… Çok üzgünüm” diye mesaj yazdı.

İbrahim Çolak dün akşam 21.00 sıralarında Twitter hesabından, “Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım” ifadesiyle başlayan iki mesaj göndermiş ve “İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, ‘kendimize yakışanı yapalım’ düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum.” mesajını paylaştı.

51 yaşındaki İbrahim Çolak'ın Ankara’daki evinde iddiaya göre kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar ettiği belirtildi.

Twitter’da ‘Leylasalinger’ kullanıcı adlı kadın, İhityar Kitabevi sahibi yazar İbrahim Çolak’a taciz suçlamasında bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi