Son dönemlerde gündemde olan Stick House şefi Taylan Şef ile sizler için samimi bir röportaj hazırladık. Taylan Şef farkı nedir? Neden Taylan Şef sorusuna bakalım Taylan Şef nasıl bir cevap verdi?

Diğer Steakhouse'lardan sizi farklı yapan ve sizi ortaya çıkaran özellikleriniz nedir?

Öncelikle 37 yaşındayım ve genç bir işletmeciyim. Ben bu sektöre resmen aşığım. Etin her aşamasını çok iyi bir şekilde biliyorum çünkü kasap kökenliyim. Sabah 6’da uyanıyorum ve dükkanımı erkenden açıyorum. Bu konuda oldukça iddaalıyım ki bu sektörde dükkanı benden erken açan yoktur. Steakhouse sektöründe alternatif oldukça fazla olduğundan daha üretken olmak ve daha çok çalışmak en büyük kurallar arasında yer alıyor. Ben daima etlerimi kendim hazırlıyorum ve müşterilerimle birebir ilgilenmeye özen gösteriyorum. Müşterilerin genel olarak menü talebinde bulunsa da ne tavsiye edersiniz diye bize fikir soruyor. İşte bu aşamada ben de menüyü bize bırakmalarını söylüyorum ve Taylan Şef farkını ortaya çıkartıyorum. 

Hem kaliteli hem de ekonomik! 

Steakhouse denince genel olarak insanlar acaba kaç paraya çıkarız şeklinde şüpheye kapılıyor. Etleri iyi fiyatlara mal ediyoruz ve maliyetimizde ortalama olarak %50'ye yakın fiyat farkı ilave ediyoruz. Müşterilerin genel olarak beklentisi; 1- Fiyat, 2- Güler yüz, 3- İletişim, 4- Şov. Bunların hepsi olduktan sonra müşteri memnun oluyor ve devamlı geliyor.

Editör: Haber Merkezi