Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde 2 çocuk babası 31 yaşındaki Güven Kaçar'ın babası 51 yaşındaki Nazım Kaçar'la eşinin ilişki yaşadığından şüphelendiği ileri sürüldü. 

Hatları kendisinin üzerine kayıtlı olan eşi ve babasının cep telefonlarına gizlice ses kayıt programı yükleyen Kaçar, ikisiyle de tartıştı. Kayınpeder ve gelini, iddiaları reddederken, tartıştığı eşi Mısra Kaçar da Güven Kaçar’ı polise şikayet etti. 

Bir süre sonra da mahkemeye başvurup, Kaçar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Karar üzerine Güven Kaçar ise eşine boşanma davası açtı.

Boşanma davası devam ederken, Mısra Kaçar, ilişki yaşadığı iddia edilen kayınpederi Nazım Kaçar ile birlikte Zonguldak’a gitti.

 Bu duruma öfkelenen Güven Kaçar, annesi Münevver Kaçar (49) ve kayınbiraderi Serdal Taşçı’ya, eşi ve babasının ilişki yaşadığını anlatarak, babasını öldüreceğini söyledi. 

Güven Kaçar, Münevver Kaçar ve Serdal Taşçı, Zonguldak’tan dönen Nazım Kaçar’ı öldürmek için plan yaptı. 

Planın ardından önceki gece Güven Kaçar, anne ve babasının oturduğu daireye gitti. Münevver Kaçar, kapıyı açtıktan sonra Güven Kaçar, içeri girerken, Serdal Taşçı da dışarıda bekledi. Evde Nazım Kaçar ile oğlu arasında, tartışma çıktı. Ardından da Güven Kaçar babasını defalarca kez bıçakladı.

Olayı duyanların haber vermesi üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, Kaçar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaçar’ın cansız bedeni, Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopside Nazım Kaçar’ın, 2 bıçak kullanılarak, 20 darbeyle öldürüldüğü belirlendi.

Olayın ardından geniş kapsamlı soruşturma başlatan Ergene Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güven Kaçar ile annesi Münevver Kaçar’ı gözaltına aldı.

Polis, evde yaptığı aramada ses kayıt cihazını bularak, incelemeye aldı. Kayıtlarda annenin, oğluna “Sen oradan vur, ben burasına vurayım” dediği tespit edildi. Ses kaydının ardından anne ve oğlu, cinayeti itiraf etti.

Emniyetteki ifadelerinin ardından Çorlu ilçesinde adliyeye sevk edilen Güven Kaçar ile annesi Münevver Kaçar, çıkarıldığı mahkemece ‘planlayarak kasten adam öldürme’ suçundan tutuklandı.

Anne ve oğlunun tutuklanmasının ardından bugün de Serdal Taşçı, gözaltına alındı. 

Editör: Haber Merkezi