Koronavirüs salgını Türkiye'yi tehdit etmeye devam ederken en önemli tedbirin izole hale gelmek olduğunu söyleyen Ahmet Gökşin, fabrikada çalışan tüm işçilerine ücretli izin vererek evlerine gönderdi.

Ahmet Gökşin takdir topladı

Vergi rekortmenliğiyle bilinen Ahmet Gökşin, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında diğer firmalara da örnek olacak bir hamle yaptı ve 650 çalışanına ücretli izin vererek evlerine gönerdi. Gökşin'in bu davranışı Denizli ve tüm Türkiye'de çokça konuşulurken sosyal medya da yankı buldu. Twitter'da bir hesabın konuyla ilgili attığı tweet kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından beğenildi. 

Ahmet Gökşin kimdir?

Ahmet Gökşin kimdir?

Koronavirüse karşı en önemli tedbirin evlerden çıkmamak olduğunu söyleyen Ahmet Gökşin, işçişere verdiği ücretli izin ile gündeme bomba gibi düştü. Gökşin'în bu davranışından sonra vatandaşlar Ahmet Gökşin kimdir? Ahmet Gökşin ne iş yapıyor? şeklindeki soruları araştırmaya başladı. İşte Ahmet Gökşin biyografisi ve hayatı. 

İşte tekstil sektörüne 1980'li yıllarda henüz çok gençken giren Ahmet Gökşin, 16 metrekarelik küçük bir dükkandan 65 bin metrekarelik organize bir tesise giden yaşamı.

Aslen Babadağlı. 1977 yılında Denizli merkeze geldi. Pamukkale İşhanı’nda 16 metrekarelik küçük bir dükkanda işe sıfırdan başladı. Daha çok çarşaf ve çadır bezi alıp sattı. Sonradan fason manifatura işine girdi. İstanbul, İzmir, Kayseri ve Konya gibi illere bu işi pazarladı.

Türkiye’deki değişimle birlikte 1984 yılında Irak pazarına gitti. Orada kendine yer edindi. İhracat çok cazip geldi. Bu arada Denizli’de de yeni bir döneme girilmiş ve havlu-bornoz işi başlamıştı. Çok da talep olunca tekstil sektörüne bu şekilde giriş yaptı.

Şimdilerde iplik, kumaş, havlu bornoz, gömleklik kumaş ve pamuklu spor ve yünlü kumaş gibi üretimlerde faaliyet gösteren bir şirketin sahibi. 65 bin metrekarelik bir üretim tesisi de mevcut.

Editör: Haber Merkezi