Mobilya işçisi olduğu belirtilen 28 yaşındaki Mert Al, sosyal medya sitesindeki iş ilanları sayfasında ev temizliği işi arayan 38 yaşındaki A.T.G. ile evini temizletmek için 150 liraya anlaştı.

Kadın, bakacak kimsesi olmadığı için, 2 yaşındaki oğlunu da alarak Esenler’den Gaziosmanpaşa Küçükköy’e gitti. 

Kapıyı açan Al, G.’nin eve girişinden birkaç dakika sonra, eşinden yeni ayrıldığını 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyledi. 

G., eve girdikten hemen sonra temizliğe başladı. Al’dan süpürge makinesi isteyen G., o sırada halıları toplamaya başladı. 

Bu esnada Al, G.’ye arkadan yaklaştı ve ağzını kapatarak odaya geçmesini istedi. G., bırakılmasını istese de başaramadı. Bu esnada G.’nin 2 yaşındaki oğlu da ağlamaya başladı.

Mert Al, cebinden çıkardığı bıçağı küçük çocuğa doğrulttu. 
G.’yi zorla odaya götüren Al, çaresiz kadını yatağa doğru itti. 

 2 yaşındaki çocuğun da odada bulunduğu esnada G.’ye tecavüz eden Al, genç kadının evden çıkmasına da bir süre izin vermedi. 

Al, G.’ye “Kimseye bir şey söylemeyeceksin. Şikayetçi olmayacaksın. Öldürürüm yoksa sizi” dedi. G. ise, Al’ın elinden kurtulmak için, olanlardan kimseye söz etmeyeceğini söyledi.

Koşar adım evden çıkan G., ayakkabılarını ve oğlunun giysisini sokak ortasında giydirdi. Ağlamaya başlayan G., sokağın başındaki bir dükkâna sığındı. Burada polisi arayan genç kadın başından geçenleri anlattı. Dakikalar sonra polis ekipleri sokağa geldi.

Gözaltına alınan Mert Al, çıkarıldığı Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği'nde, G. ile, kendi rızası ile birlikte olduklarını öne sürdü. Al hakkında, 30 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. 
 

Editör: Haber Merkezi