Kendisi gibi genç yeteneklere profesyonel bir destek verebilmek ve yol gösterebilmek için acardigital.co çatısını kuran Tolunay Acar yeniden kendi sosyal medya hesaplarında da içerikler üretmeye başlayacağının sinyalini verdi.

“Herkes takipte kalsın! Sosyal medya platformları -başta YouTube ve Instagram- eski heyecan ve enerjisine 2021 yılı içinde kavuşacak!”

Tolunay Acar kimdir?

1999 yılında Ankara Yenimahalle’de dünyaya gelen Tolunay Acar, aslen Ankara’nın Çubuk İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Son yıllarda İstanbul’da yaşayan Tolunay Acar’a “nerelisin?” denildiğinde “Ben Ankara’da doğdum, babam ve hatta onun babası da Ankara’da doğdu ama 2005’de Bolu’ya yerleştik ve ben üniversite hayatıma kadar Bolu’da yaşadım. Ankara’da doğmuş ve İstanbul’da yaşıyor olmak güzel olsa da biri bana nereli olduğumu sorarsa Boluluyum derim.” cevabını veriyor.

Kendisinden ne iş yaptığını anlatması istendiğinde ise “Ben her gün öğrenen bir öğrenci, hevesli arkadaşlarıma öğretmen, deneyimsiz bir oyuncu, kendini geliştiren bir sosyal medya uzmanı, 2021 yılının dijital içerik üreticisi ve çizmeyi seven bir mimarım” diyor.

Tolunay Acar

Eğitimi

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bolu’da tamamladıktan sonra lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi’nde tamamlayan Acar “diploma çok önemli olabilir fakat özellikle sosyal medya ve dijital pazar için kendinizi geliştirmeniz en önemlisi. Ben Facebook kurulduğunda çok küçüktüm, o zamandan beri popüler olan tüm platformları sıkı sıkıya takip ettim, kendimi geliştirebileceğim konularda araştırmayı ve öğrenmeyi hiç bırakmadım” diyor.

Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi alan ve aynı zamanda sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanı olan Tolunay Acar “Oyunculuğu çocukluğumdan beri çok istiyordum fakat günümüzde sosyal medya benim için oyunculuktan çok daha önemli”

“Eğer bir gün şarkı çıkarmak istersem aynı gün hazırlıklara başlarım”

Fenomenlerin şarkı çıkarması hakkındaki fikirlerini sorduk. “Görüyorum ki bazı insanlar yalnızca şarkıcıların şarkı söylemesini istiyor fakat dijital bir çağda yaşıyoruz ve herkes şarkı dinleyebildiği gibi söyleyebilir de! İsteyen dinler, istemeyen dinlemez. Kimse size kendi şarkısını zorla dinletemiyor. Şu an için bir şarkı planım yok, eğer bir gün şarkı çıkarmak istersem kimin ne dediği asla umrumda olmaz ve kesinlikle aynı gün hazırlıklara başlarım. Göreceksiniz ki acardigital.co çatısı altından da zaman içinde birçok kaliteli parça çıkacak”

Editör: Haber Merkezi