Ünlü iş insanı Nurettin Hasman'ın İtalya'da yaşayan kızı Merve Hasman Salvatori, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkleri koronavirüse karşı uyardı. 'Bizim yaptığımız hataları yapmayın, evde kalın' diyen Hasman, durumun ciddi boyutta olduğunu, insan seçmek zorunda olduklarını söyledi.

Evde kalın uyarısında bulundu

Nedeninin hiçbir ülkenin hastanelerinin bütün ülkeyi hastaneye alacak kadar kapasitesi olmadığını ifade eden Hasman, okulların tatil edildiği zaman insanların çocuklarını alarak bir yerlere gittiğini söyledi. Böylelikle virüsün yayılmaya devam ettiğini söyleyen Hasman, evde kalın uyarısında bulundu.

Hasman şu ifadeleri kullandı:

Bilmiyorum her şey ne kadar yansıyor Türkiye'de ama siz hiç hastanede tüplere bağlı insanları gördünüz mü? Ya da bir çocuğun oksijen tüpüyle 'Ben 10 gündür cehennemi yaşıyorum' dediğini duydunuz mu? Bu iş gerçekten ciddi. Burada insan seçiyorlar. İnsan seçmek zorundalar çünkü hiçbir ülkenin hiçbir hastanesinin bütün ülkeyi hastaneye alacak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Kendinizi düşünmüyorsanız, diğerlerini düşünün ve bu insan seçimine sebep olmayın! Lütfen evde kalın!"

Editör: Haber Merkezi