Astrolog Dinçer Güner, henüz resmileşmese de 14 Mayıs'ta yapılacağı belirtilen 2023 seçimleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MedyatavaTV'ye konuk olan ve seçimin tek turda sonuçlanmasını beklemediğini ifade eden astrolog Dinçer, "2023 bahar aylarında bizleri çok yoğun bir seçim heyecanı bekliyor" dedi. Dinçer ayrıca, 2023'te hangi burçları nelerin beklediğini de tek tek açıkladı.

Güner şunları söyledi:

"SU KRİZİ"

"Ciddi bir iklim krizi var. Bu iklim krizinin 2023'te çok daha fazla derinleşeceğini, özellikle su kaynakları, bizim için 2023'te en önemli şey su, su kaynakları olacak. Su krizi, denizlerle, sularla ilgili problemler. Satürnle balık burcuna geçiş yapacak mart ayında. Plütoyla eş zamanlı olarak balık burcunda seyahat edecek. Suya ulaşmakta problemlerin bizi beklediğini gösteriyor."

"TEKNOLOJİ KRİZİ"

"Plüton bir burca girdiği vakit krizle girer, dünya da adapte olmaya çalışır. Kovada da krizle karşılaşacağız. Teknoloji krizi çıkacaktır öncelikle. İkincisi de 2023 senesi marttan sonra dünyayı huzurlu bir dünyanın beklediğini çok düşünmüyorum açıkçası."

"RUSYA DÜNYANIN BAŞINA BELA OLABİLİR"

"Ülkelerin haritalarına baktığım vakit. Almanya-Rusya arasında marttan sonra bir takım krizlerin oluşabileceğini, krizle birlikte dünyada ufak ufak dalga dalga yayılabileceğini düşünüyorum. Rusya 2023'te dünyanın başına bela olabilecekmiş gibi düşünüyorum."

"ÜLKE SINIRLARI YENİDEN ÇİZİLEBİLİR"

"Ülkelerin sınırlarının belki de yeniden çizileceği bir sürece gidiyor olabiliriz. Ya da bu teknolojik bir savaş olabilir."

"BU SENE KADIN LİDER PROFİLİ GÖRMÜYORUM"

"Dişi enerji hepimize iyi gelir. Ama bu sene bir kadın lider profili görmüyorum Türkiye'de belki bir sonraki seçimde neden olmasın. Ama bu seçimin tek aşamada biteceğini düşünmüyorum. Biz iki aşamalı bir seçime gidebilecekmişiz gibi beliyor. En nihayetinde seçimler her şekilde hazirandan önce yapılacak."

"GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI MEYDANA GELECEK"

"Güneş ve ay tutulmaları meydana gelecek. Bunlardan biri 20 nisanda. 29 derece koç burcunda gerçekleşecek. Jüpiter etkili bir tutulma. Diğeri de 5 mayısta. Tutulmanın etki süreleri gerçekleştiği tarih itibariyle artı eksi 20-25 günlük süreci kapsar. Seçimler de bu tutulmaların göbeğinde olacak."

"SEÇİMİN İLK AŞAMADA SONUCA VARMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Özellikle 20 nisan tutulması belirleyici olacak. Çok spesifik bir derecede gerçekleşecek çünkü. 29 derece bir şeyin sonuçlanmaması demektir. 29 tam bir sınır derecesidir. Bir şey sonuna kadar gelecek ama sonuçlanamayacak. Bu bir sıkışmayı, arada kalmayı ve bir sonraki faza geçememeyi gösteriyor. 

O yüzden ben seçimin ilk aşamada bir sonuca varmayacağını düşünüyorum. "