Adıyaman'ın Karapınar Mahallesi'nde oturan ve bipolar hastası olduğu belirtilen 27 yaşındaki Zeynep D., evde tartıştığı 36 yaşındaki Sultan D.'nin bıçakla boğazını kesti.

Tartışmanın sonunda mutfaktan aldığı bıçakla yengesini öldüren Zeynep D.'nin sonra da 7 yaşındaki kendi oğlu Ali D'yi boğazını keserek öldürdü.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sultan ve Ali D., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Polis ekipleri, Zeynep D.'yi sabaha karşı sokakta dolaşırken yakalayarak gözaltına aldı. Hastaneye sağlık kontrolüne getiren Zeynep D., polislere öldürdüğü oğlunun durumunu sordu.

Adliye öncesi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Zeynep D., yanındaki polislere, oğlunun durumunu sordu. Gazetecilerin oğlunu neden öldürdüğünü sorması üzerine de, "Ali fazla acı çekmesin diye öldürdüm, pişmanım" şeklinde cevap verdi.

BİPOLAR HASTALIĞI:  İki uçlu duygulanım bozukluğu olan, bipolar afektif bozukluk, riskli davranışlar nedeniyle ilişkilere ve kariyere zarar veren, tedavi edilmediği zaman intihara bile yol açan ciddi ruhsal bir hastalıktır.

Editör: Haber Merkezi