Son zamanların parlayan e-ticaret firmalarından Vakfe Moda, muhafazakâr giyim alanında yaptığı atılımlar ile adını duyurmaya başladı.

2021 yılında kurulan Vakfe Moda, yalnızca bir yıldan kısa bir sürede müşteri hacmini 220.000’e çıkardı ve VakfeJet adlı yerel kargo ağını kurarak müşteri ile firma arasında tam bir iletişim sağladı. Firma, bu hareketi ile Türk tüketicisinin değişen alışveriş alışkanlıklarını da ne kadar iyi anladığını göstermiş oldu. Özellikle pandemi sonrası dönemde insanlar e-ticaret firmalarına büyük rağbet göstermeye başladılar. Bu da firmaların çoğunun kendi kargo şirketlerini veya teslimat servislerini kurmalarına yol açtı. Bu durumda kurulmasının üstünden henüz bir yıl bile geçmemiş olan vakfe.com , kendi yerel kargo ağı olan VakfeJet’i kurarak e-ticaret ve tesettür giyim modası alanında öne geçmeye kararlı olduğunu herkese gösterdi.

Firmanın bir diğer özelliği ise kadın söz konusu olduğunda ortaya koyduğu yaklaşımdı. Firmanın kurucusu Eren Aydın, kadın elinin değdiği her şeyin güzelleştiğini sıklıkla vurgulayarak firmanın kurumsal personel şekillenmesinin nasıl olduğuna da işaret etti. Firma, kadın istihdamını destekleyeceğini duyurarak halihazırda firmanın pek çok pozisyonunda yer alan kadın çalışan sayısını arttıracağını göstermiş oldu. Firma, böylece, ülkemizde var olan iş alanında cinsiyet eşitsizliği sorununu da çözme konusunda katkıda bulunuyor. Marka Resmi Instagram Hesabı olan @vakfe ’de bizzat başarısını duyurdu.

Bütün bunlar hesaba katıldığında Vakfe Moda’nın gerek tesettür giyim alanında attığı adımlar gerek müşteri memnuniyetini sağlamaya gösterdiği özen sayesinde çok daha hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve adını duyurduğunu söyleyebiliriz.

https://vakfe.com

Editör: Haber Merkezi