Vera Palas, 2021 yılından beri Bursa’da çalışmalarına devam eden bir otel. Aynı zamanda çeşitli organizasyonlarda da müşterilerine destek olan ve farklı seçenekler sunmakta olan Vera Palas Hotel, özellikle düğün törenleri için yenilikçi seçeneklere ev sahipliği yapıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vera Palas Sahibi Batuhan Çakır “Eğlenceli düğünler için bütün imkanları müşterilerle buluşturuyoruz. Bizim için müşterilerimizin istedikleri gibi bir düğün töreni içinde bulunmaları çok önemli. Bu nedenle orkestradan konaklamaya kadar bütün detayları düşünmüş durumdayız.” ifadelerinde bulundu. 

Düğün, nikah gibi organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirten; bu organizasyonlarla müşterilerine farklı seçenekler sunabildiklerinin altını çizen Çakır, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Kapsamlı bir düğün töreninde bütün detaylar düşünülmüş olmalı. Aksi halde çiftlerin istedikleri düğün atmosferine ulaşmak zor olabilir. Biz de Vera Palas olarak bir düğün töreninde olması gereken her şeyi çiftlerimiz yerine düşündük. Onların mutlu günlerinde kendilerini çok daha özel hissetmelerini sağlayabilmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.”

Anlaştığımız Orkestralar ile Düğünlerin Benzersiz Geçmesini Sağlıyoruz

Anlaştıkları orkestralar ile birlikte düğün törenlerinin eğlenceli geçmesini sağladıklarının altını çizen Batuhan Çakır, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Bir düğün töreninde belki de en önemlileri arasında, müzik organizasyonu yer alıyor. Kaliteli bir ses sistemi, düğünün çok daha benzersiz bir şekilde geçmesini sağlayacaktır. Bu nedenle anlaştığımız orkestralar ile çiftlerin bu mutlu günlerinde aradıkları eğlenceye ulaşabilmelerine imkan tanıyoruz.”

Otelimizde Hem Çifte Hem de Çiftin Ailesine Konaklama İmkânı Sunuyoruz

Vera Palas Hotel olarak çiftlere pek çok seçeneği bir arada sunduklarının altını çizen Batuhan Çakır, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Otelimizde hem çifte hem de ailesine konaklama imkanı sunuyoruz. Biliyorsunuz çift ve ailesinin hazırlıklarına çok daha efektif bir şekilde devam edebilmesi için ilgili otelde konaklayabilmesi gerekiyor. Biz de bunu çok titiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Konfor ve lüksü bir arada sunduğumuzdan, misafirlerimizin kendilerini rahat hissettiklerine dair geri dönüşler alıyoruz. Bunların her biri bizim için gerçekten çok değerli. Bu nedenle müşteri odaklılık ilkesi dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi