Yağız Sabuncuoğlu kimdir? Yağız Sabuncuoğlu Trabzonspor paylaşımı nedir? Sosyal medya platformu Twitter'da gündem olan #TRTGereğiniYap hashtagi ile birlikte herkes Yağız Sabuncuoğlu kimdir? Yağız Sabuncuoğlu kaç yaşında? Yağız Sabuncoğlu paylaşımı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Yağız Sabuncuoğlu kimdir? Yağız Sabuncuoğlu Trabzonspor paylaşımı gibi soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU KİMDİR?

1991 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Yağız Sabuncuoğlu, iş hayatına NTV Spor’da stajyerlik yaparak başladı. Daha sonra DAZN’da (Perform Media) 3 sene çalıştı. Ardından Habertürk’e geçti. Habertürk'te çalışırken bir yandan da S Sport’ta maç spikerliği görevini üstlendi. 2018’de yeni kurulan Haber Global’e geçti ve 2 sene boyunca görev yaptı. 2019 yılında ise International Sports Summit’de ‘Yılın En İyi TV Muhabiri’ seçildi. 2020 yılı Şubat’tan beri TRT Spor’da muhabirlik görevini sürdürmeye devam ediyor.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU TRABZONSPOR PAYLAŞIMI

Yağız Sabuncoğlu 2012 yılında kişisel twitter hesabından paylaşımda bulunarak Trabzonspor'a küfür etmişti. "Bir takım bir senede iki kere Şampiyonlar Ligi'nden, bir kere de Avrupa Ligi'nden nasıl elenir" paylaşımını yaptıktan sonra, yazısının devamında Trabzonspor'a hakaret etmişti.

Yağız Sabuncuoğlu TRT Spor'da muhabirlik yapması nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Özellikle Trabzonsporlu vatandaşlar Yağız Sabuncuoğlu'na büyük tepki göstererek konuyu Twitter üzerinde gündeme taşıdı.

YAĞIZ SABUNCUOĞLU AÇIKLAMASI

Yağız Sabuncuoğlu gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, "18 yaşında öğrencilik dönemimde henüz bu mesleğe adım bile atmamışken, taraftarlık duygusuyla yazdığım çok yanlış ve bir o kadar da anlamsız tweet nedeniyle çok üzgünüm. Değerli Trabzonspor ve futbol camiasından özür dilerim" dedi.