Gaziantep'te 20 yaşındaki Mehmet Coşkun Kızıklı, beşinci kattaki evinin balkonundan yarı çıplak halde park halindeki otomobilin üzerine düştü. Ağır yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı.
 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kızıklı'nın annesi Hatice Çimen, oğlunun düşmediğini, kuzenleri tarafından atıldığını ileri sürdü.

Hatice Çimen, şu açıklamayı yaptı:

- Polisin yaptığı inceleme sonucu ölen eşimin yeğenleri Ö.K. ve İ.K. gözaltına alındı. İki kuzeni gece 3’te ev geldiler bunlar halasının çocukları. Bana, ‘Mehmet evde mi’ dediler ben de ‘hayır evde değil’ dedim. Neden arıyorsunuz dedim bana dedikleri kelime, ‘Mehmet ablasıyla eniştesini tehdit ediyormuş öldürecekmiş’ dediler. 

- Bunlarla konuşurken Mehmet geldi eve bu sırada ‘sen nasıl ablanı tehdit edersin’ dedi ve bir tane vurdu çocuğa. Mehmet yok anne öyle bir şey yok dedi ve biz sakin şekilde 5’e kadar konuştuk. 

- Sonrasında dediler ki biz Mehmet’i alalım dışarda konuşalım Mehmet geri gelecek eve dediler alıp gittiler. Beklerken saat 6.30 oldu gelmediler bende işe gideceğim evden çıkıp otobüse bindim işe geldiğim esnada komşum aradı Hatice yetiş Mehmet kriz geçiriyor dedi ama ben inanmadım bana doğruyu söyle dedim sonra bana ‘Mehmet balkondan düştü’ dedi o an fenalaştım kendime gelince taksi tutup hastaneye gittim.

- Oğlumu gördüm ve sadece dediği ‘annemi dışarı çıkartın, annem dayanamaz’ dedi. Ben başı dönüp düştü diye düşünüyordum meğerse soymuşlar oğlumu kabloyla vurarak darp etmişler üstünde bin 500 lirası vardı onu almışlar. Sonra da balkondan aşağıya atmışlar. 

- Ben biraz sakinleşince kızımı aradım ve ‘annem Mehmet seni tehdit etti mi? dedim o da ‘yok anne Mehmet beni niye tehdit edecek’ dedi. O zaman kafa dank etti bunlar attılar dedim.

- Dün bir arkadaşı aradı oğlumun bana ‘abla Mehmet bana söylemişti bunlar sıkıştırıyorlarmış, Mehmet sen göreceksin’ böyle tehdit ediyorlarmış dedi. Emniyetle görüşüm şu anda gözaltına alınmışlar savcılık ise darp raporunu bekliyor.