Yaz mevsiminde tatil yapmak için gidebileceğiniz o kadar fazla sayıda belde var ki, Türkiye’nin doğal güzelliklerinin keyfini sürmek gayet kolay oluyor. Bol miktarda seçenek arasından dilediğiniz tatil beldesini seçebilir ve keyifli bir seyahat eşliğinde tatile çıkabilirsiniz. Vazgeçilmez tatil rotalarının hangileri olduğunu ise sizler için araştırdık. İşte sonuçlar!

  • Fethiye

Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz gibi eşsiz güzellikleri ile her yaz tatilcileri kucaklayan Fethiye, vazgeçilmez tatil bölgelerinden biri olmayı başarıyor. Popülerliğini çok uzun zamandır koruyan bu belde yabancı turistlerin de gözdesi! Yazın başladığı ilk günlerden itibaren pek çok kişi bu bölgeye adeta akın ediyor. Bu nedenle erken dönemde yerinizi ayırtmalı ve tatil planlarınızı da yapmalısınız.

  • Bodrum

Adına şarkılar, şiirler yazılan Bodrum, eğlence, romantizm, gezi, doğal güzellik, su sporları gibi ne ararsanız size sunabilecek ender tatil beldelerinden biridir. Bir defa gidenlerin adeta bir Bodrum aşığı olarak evine döndüğün de belirtelim. Rotanızı hiç endişe etmeden rahatlıkla çevirebileceğiniz Bodrum’da yaz sezonu havanın ısınmasıyla birlikte başlıyor ve hava tamamen soğumadan bu beldede sezon kapanmıyor.

  • Marmaris

Marmaris ise özellikle doğa tutkunlarının favorilerinden biridir. Yemyeşil ormanları, masmavi denizi ve eşsiz kumsalları ile harika bir tatil yaşatan bu belde en sevilen tatil bölgelerinden biridir. Üstelik Marmaris’te gezilmeye değer çok sayıda yer bulacağınızdan da emin olabilirsiniz. En güzel doğa manzaraları eşliğinde tatil yapmak isteyenler için en doğru tercih kuşkusuz Marmaris olacaktır.

  • Datça

Tarihi yerleri ve doğal güzellikleri ile antik dünyanın kapılarını sizlere aralayan Datça, vazgeçilmez tatil rotalarından biri olmayı da başarıyor. Özellikle son yıllarda daha fazla sayıda turisti ağırlamaya başlayan Datça’da geçirdiğiniz her dakikayı gezmeye ayırabilirsiniz.

Daha Fazla Yer Görmek İçin Araç Kiralayın!

Eğer tatil boyunca çok sayıda farklı bölgeyi gezmek isterseniz Antalya Havalimanı araç kiralama hizmetlerine hemen göz atın. Çünkü araç kiralamak, tatilde size ciddi düzeyde zaman kazandıracaktır. Gezerken konforlu bir şekilde seyahat ediyor olmanız da cabası! Yolcu360.com adresi, en uygun fiyatlarla araç kiralayabileceğiniz internet sitelerinin başında geliyor. Bu siteye tıklayarak hem araç modellerine hem de fiyatlara göz atabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi