Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası tüm Türkiye yardım etmek için seferber oldu. Depremin ardından sosyal medya hesabından depremzedelere bot ve kıyafet yardımı yaptığını duyuran ünlü şarkıcı Demet Akalın, herkesten de yardım istedi. Ancak Akalın gönderilen yardımların başka kişiler tarafından yağmalandığını duyunca öfkeden deliye döndü.

'DERHAL TEDBİR ALINMALI'

Depremzedelere giden yardımların yağmaladığı haberlerini gören Akalın bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Sivri diliyle tanınan ünlü şarkıcı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Diğer illerden araba araba yola çıkıldı denildi... Meğer yağma içinmiş! Derhal tedbir alınmalı! Biz onları Elazığ halkı için gönderdik eve giremeyenler için yağmalansın diye değil... İnşallah paralar da çarçur olmaz" ifadelerini kullandı.

30 LİRALIK BATTANİYE 120 LİRA

Demet Akalın'ın bir takipçisi ise bakanların deprem bölgesinde olduğunu ve böyle bir yağmaya müsaade etmeyeceklerini söyledi. Takipçisine cevap veren Akalın ise meslektaşı Yusuf Güney'in '30 liralık battaniyeleri 120 liraya satan fırsatçı' isyanını hatırlatarak "Yusuf'un videosunu seyrettin mi? Kendi gözlerimle gördüm demiş, hükümete en yakın sanatçı… Biz düzeltilsin diyoruz, gerçekten sinir uçlarımıza dokunuyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi