Kuaförlük alanında hizmet sunan pek çok işletme bulunuyor. Her işletmenin sunduğu hizmet birbirinden farklı olsa da benzer işlemler yapılıyor. Kuaförlük hizmetlerinin oldukça geniş bir içeriğe sahip olduğunu belirten SAN Kuaför Sahibi Yusuf Yalmancı, “Saç işlemleri, bakım işlemleri başta olmak üzere birçok alanda hizmet sunuluyor. Bir işletmenin hedef kitlesi geniş olursa sunduğu hizmet de bir hayli geniş olur.” ifadelerinde bulundu.

İstanbul’un farklı ilçelerinde şubeleri bulunan ve hizmeti Türkiye’nin geneline yayılan SAN Kuaför olarak pek çok alanda kaliteli hizmet sunduklarının altını çizen Yusuf Yalmancı, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Kuaförlerin büyük bir çoğunluğu genel olarak saç bakımı ve güzellik hizmetleri sunuyor. Saç bakımı zaten başlı başlına bir konu. Saç kesimi, saç şekillendirme işlemleri, saç boyama ve daha pek çok hizmet; saç bakımına dahil. Bunun yanı sıra güzellik hizmetleri arasında da manikür, pedikür gibi hizmetler yer alıyor. Her bir hizmet türü çok önemli olduğu için bu konuda hizmet verecek kişilerin titiz bir çalışma içerisinde olması çok değerli. Biz de SAN Kuaför olarak genç ve dinamik ekibimizle birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti çok önemli olduğu için müşterilerimizle çok özel bir iletişim içerisindeyiz. Gelen taleplere göre hizmetimizi revize ediyor, her zaman en kaliteli hizmeti sunabilmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunuyoruz.”

Farklı Alanlarda Hizmet Sunuluyor

Kuaförlük alanında hizmet vermekte olan işletmelerin farklı alanlarda faaliyetlerde bulunduğunun altını çizen Yusuf Yalmancı, sunulan hizmetlerin fazlalığı kadar kalitesinin de önemli olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yalmancı, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Saç bakımı ve güzellik alanında hizmet vermekte olan kuaförlerin sundukları hizmetlerden bazıları cilt bakımı, saç şekillendirme, kozmetik, pedikür, kalıcı ve kalıcı olmayan epilasyon şeklinden sıralanabiliyor. Her bir hizmet çok önemli. Bu nedenle kesinlikle alanında uzman kişiler hizmet sunmalı. Ayrıca sistemli ve planlı bir çalışma benimsenmesi de gerekiyor. Dolayısıyla çalışmaların titizlikle gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çizmemiz önemli. Biz de SAN Kuaför olarak geniş bir hizmet ağına sahibiz. Türkiye’nin pek çok noktasına kaliteli hizmeti ulaştırıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi