İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın YouTube'daki kanalına konuk olan Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, Özışık'ın sorularını yanıtladı.

Özışık, "Gençler Ak Parti ve Erdoğan'dan kopuyor mu? Ak Parti nerede hata yapıyor? Önümüzdeki süreçte seçimlerde gençlerin söz hakkı olacak. Gençler muhafazakar cenahtan kopuyor mu?" sorusu üzerine Cübbeli Ahmet, "İmam hatip lisesindeki gençler bile ateistlikten, deistlikten bahsediyor. Bazı hocalar gençlerin aklına öyle şaibeler soktular ki. Bu hocalar Ak Parti döneminde buna çok alan buldular ve istismar ettiler. FETÖ'nün tahribatı gençlerin dinden uzaklaşmasında büyük rol oynadı.

Soruların çalınması ya da diğer şeyler gençler üzerinde olumsuz etki bıraktı. Gençlerde muhafazakarlığa karşı bir soğukluk oldu. Annesi çarşaflı olan babası çok dindar olanların çocukları da dini sorgulamaya veya ateistliğe doğru yönelmeye başladı. Sağcının, solcunun herkesin kendisi bozuldu. İslamın güzelliklerinin anlatılması lazım. Millete ısıtılması lazım" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi