Yazlıkcım sunduğu özel havuzlu villa seçenekleri ile size özel tasarlanan kiralık villalarda hayalinizdeki tatilin tadını çıkarabilirsiniz. 

Özel havuzlu villalarda, herkesten uzak, özel havuzunda keyifli bir tatil geçirmeniz mümkündür. Yazlıkcım web sitesinde sunulan birçok havuzlu villa seçeneğinden size en uygun olanı kiralayabilirsiniz. Ayrıca kapalı veya açıkhavuzlu villa seçenekleri de mevcuttur.

Yazlıkcım’da Farklı Seçeneklerde Villa Kiralama İmkânı

Yazlıkcım özel havuzlu villa, muhafazakâr villa, lüks villalar, balayı villaları seçenekleri ile villada tatil imkanını yeniş yelpazede sunmaktadır. Villa tatili tercih etmenizin çeşitli sebepleri olabilir. Tercih sebebinize uygun villayı Yazlıkcım web sitesinde bulabilirsiniz. Seçeceğiniz tarihlerde uygun olan villaları filtreleyerek, tatil fırsatlarını yakalayabilirsiniz. 

Türkiye’nin En Güzel Manzaralarında Kiralık Villa

Yazlıkcım güvencesiyle kiralayabileceğiniz villalar Türkiye’nin en güzel yazlık bölgelerinde yer almaktadır. Doğa ve deniz manzarası keyfini bir arada sunana villa seçenekleri sayesinde hayal ettiğiniz tatil gerçek olacaktır. Özel havuzlu villa seçeneğiyle tatilin olmazsa olmazı havuz keyfini size özel olarak yaşama fırsatı elde edeceksiniz. Özel havuzlu villalarda kapalı veya açık havuz seçenekleri bulunmaktadır.

Yüksek Standartlarda Hijyen Prosesleri Yazlıkcım’da

Yazlıkcım her villayı misafir girişi ve çıkışı sonrası dezenfekte etmektedir. Villalar temizlik ekibi tarafından titizlikle hijyen hale getirilmektedir. Havuzların bakımı düzenli olarak yapılmakta ve sağlığa uygun PH ve klorlaması ölçümlerle yapılmaktadır. 

Kolay Kiralama ve 7/24 Müşteri Desteği

Web sitesinin kolay kullanımı sayesinde rezervasyonunu kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca soru ve destek talepleriniz için destek hattını arayarak 7/24 müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz. 

Müşteri Odaklı Hizmet Yazlıkcım’da

Yazlıkcım sunduğu tüm hizmetlerde %100 müşteri memnuiyetini hedeflemektedir. Turizm sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel ekibiyle başarının tesadüf olmadığını kanıtlamaktadır. 

yazlikcim.com.tr hayalinizi gerçekleştirmek için her villayı özenle tasarlamıştır. Begonvil Grup Emlak Tur. Tic. Ve San. Ltd. Şti sahipliğinde Begonvil Grup Seyahat Acentesi unvanı ile TÜRSAB A sınıfı üyelik belgesine sahiptir (Belge Numarası: 13045). Tatilinizi şansa bırakmayan ve Yazlıkcım tarafından sunulan kiralık villalarda yerinizi hemen ayırtın. Ayrıca erken rezervasyon fırsatları ile hayalinizdeki tatile uygun fiyata kavuşabilmeniz mümkündür. 
 

Editör: Haber Merkezi