Ticaret Bakanlığı'nın İsrail'e ihracat kısıtlaması başlığı ile yayımladığı 54 ürünü içeren karara ilişkin değerlendirmelerden biri de  Yeniden Refah Partisi'nden geldi.

Fatih Erbakan'ı şoke eden istifa. 'Cumhurbaşkanımıza haksız ithamlar' diyerek açıkladı Fatih Erbakan'ı şoke eden istifa. 'Cumhurbaşkanımıza haksız ithamlar' diyerek açıkladı

Ticaret Bakanlığı'nın " İsrail'e ihracat kısıtlaması" başlığıyla yayımladığı 54 ürünü içeren karara ilgili bir değerlendirme de Yeniden Refah Partisi'nden geldi.

Yeniden Refah Partisi'nin resmi sosyal medya hesabından yapıttığı açıklamada "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bu durumu defalarca dile getirdi. İnkar ettiniz. Şimdi ise itiraf niteliğinde bir genelge yayınladınız. Atmış olduğunuz bu adımı bir adım daha ileri taşıyın. Kürecik'i kapatın!" ifadelerine yer verildi.

Yeniden Refah Partisi yerel seçim sürecinde İstanbul adayını çekmek için AK Parti'ye 3 şart sunmuş Genel Başkan Fatih Erbakan İsrail'le ticaretin sonlandırılması, Malatya'daki Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması, emekli maaşının ise 20 bin TL'ye çıkarılması durumunda adayını geri çekeceğini belirtmişti.
 

Editör: Nehir Durdağı