Zannettirildi ki, devlet aygıtı ile hareket edip, imkânlarını kullandı. Bunu yaparken de, göz yumuldu. İlk konuşmasını Akşener-Kılıçdaroğlu köpürtünce Millet İttifakı tabanının dikkati çekildi ve seyredilmeye başlandı.

HDP soslu ittifak ne söylüyorsa, kaçak mafya da benzerlerini söylüyor. Yetmiyor yanına iftiralar ekliyor. Bakanlara hakaret ederken, ABD başkanına “Sayın Joe Biden” diyor.

Filistin’e niye SİHA vermiyorsunuz, deyip Erdoğan’ın Kudüs-Filsitin mevzunda hassas tabanını isyan ettirmek istedi.. (Bu arada, Filistin’le güvenlik anlaşması yapıldı.) Şu an yaptıkları ile Millet İttifakına destek veren psikolojik harp unsuru diyebiliriz. O kadar ki; sözde videoları sonrasında ittifakın oy oranının arttığını gösteren anket verisini twitterinden yayınladı.

Türkiye ile hesabı olan emperyalist güçlerin oyuncağı olmayı, hapiste iken FETÖ marifetiyle kabul ettiği söyleniyor. Bunun göstergesi de çocuklarını hizmet evlerine vermesi. Görüştüğü herkesle resim çektiren, görüşmeleri video ile sabitleyen, vakti geldiğinde kullanan kaçak mafyanın FETÖ detayı ile çalışması hocasını da gösteriyor aslında.

Anlattıklarının kanıtı yok. Mesela kardeşini kullanarak hedef aldıkları ile tetikçilik yaparken sürekli batıyor. FETÖ’nün bulunduğu ortamdaki yöntemini kullanıyor. İşlerine gelmeyeni dinamitleyip yok ederken, yola devam edeceğini zannediyor ki, biz bu filmi göreli çok oldu.

Asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan. Öncesinde akılları sıra çevre temizliği yapıp onu yalnızlaştırıp, toplum nezdinde zor duruma düşürmek de istiyorlar. Hepsi o kadar da değil, Erdoğan üzerinden Türkiye’yi uluslararası mahkemede yargılatma peşindeler.

Bunun içinde aynı FETÖ gibi MİT tırları hadisesi gündeme getirildi. Suriye’de El Kaide denilen terör örgütüne silah Sedat Peker’in tırları ile götürülmüş. Adı üzerinde MİT tırları. MİT kendisi ve elemanları ile gereken noktaya giderken Türkiye sınırları içinde FETÖ’cü savcı ve mensupları ile tırı durdurdu. Asker MİT mensuplarına silah çekerek tırı aradı.

Türk devleti kendi işini kendi görür. Sedat Peker gibi yabancı istihbarat maşasına mı kaldı MİT?

Görüldüğü gibi FETÖ’nün kurduğu “MİT Tırları kumpasının” 2. Aşağılık versiyonunu Sedat Peker şowda izledik.

Şu an bulunduğu yer BAE. Yani ABD’nin üssü konumundaki yer. CİA- MOSSAD ne hazırlayıp önüne korsa, rolünü oynuyor.

Konumu itibariyle, istiklal Savaşında Yunan Uçaklarından “teslim olun” bildirileri atılıyordu. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker o bildirilerden biridir sadece.