2024 yılının en şanssız burçları açıklandı. Astrolojiye göre bugüne kadar hep yılın en şanslısı, en zengin olacak burçları gibi iddiaları çokça duymuşsunuzdur. Ancak bu kez bambaşka bir durum ortaya çıktı. Felaket tellallığı gibi olmasın ama yeni yılın en uğursuz burçları şimdiden belli oldu.

Astrologlar yeni yıl için bu 3 burcu şimdiden uyardı. 2024 yılı onlar adına geri dönüşler, pişmanlıklar, küslükler, ayrılıklar yılı olacak.

Ay tutulmasından kötü etkilenen 5 burç belli oldu Ay tutulmasından kötü etkilenen 5 burç belli oldu

İşte 2024'ün en şanssız en uğursuz burçları...

KOÇ BURCU (21 MART - 19 NİSAN)

Geçmiş ilişkilerle hesaplaşma ve öğrenme zamanı geldi. Eski sevgiliniz kapınızı çalabilir. 2024, duygusal anlamda derinleşmeniz ve gelecekteki bağlantılarınız için daha bilinçli adımlar atmanız için bir fırsat sunuyor.

BOĞA BURCU (20 NİSAN - 20 MAYIS)

Eski aşkların geri dönme olasılığı yüksek. Ancak, iletişimde açıklık ve dürüstlük önemli. Finansal konularda yapacağınız hatalı yatırımlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Dikkatli olun, harcamalara özen gösterin.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 20 HAZİRAN)

2024 iletişimi vurguluyor. Arkadaş çevrenizde küslükler yaşamanız olası. Eski konuşmalar yeniden gündeme gelebilir. Duygusal keşifler ve içsel bir yolculuk söz konusu.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

İlişkilerde sınırları belirleme ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanma vakti. Eski partnerlerle olan bağlantılarınızı gözden geçirin ve gerekiyorsa kapanmış kapıları açın.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)

Geçmişteki hatalardan ders çıkarma ve kişisel büyüme zamanı. İş hayatında olumlu bir tanıma kavuşabilir ve yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak için cesur adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)

İletişimde net olun ve geçmişin romantik konularını açıklığa kavuşturun. Aksi takdirde partnerinizle yollarınızı ayırabilirsiniz. Duygusal büyüme ve öğrenme süreci içinde olacaksınız.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM)

İkili ilişkilerde dürüstlük ve açıklık önemlidir. Duygusal konuşmalar ve anlaşmazlıkların çözümü için bu dönemi değerlendirin.

AKREP BURCU (23 EKİM - 21 KASIM)

Geçmişteki romantik ilişkilerle yüzleşme ve içsel bir dönüşüm yaşama sürecindesiniz. İçsel gücünüzü keşfetme vakti geldi.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Cesurca duygularınızı ifade edin. Geçmişle yüzleşme ve ileriye bakma zamanı. Aşk hayatınızdaki cesur adımlar sizi daha yakından anlamanıza yardımcı olabilir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

İlişkilerde sorumlulukları yeniden değerlendirme ve güçlendirme sürecindesiniz. Gelecekteki ilişkileriniz için sağlam bir temel oluşturun.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Duygusal bağlantıları güçlendirmek ve gelecekteki ilişkiler için öğrenme sürecindesiniz. Yaratıcılığınızı ifade edin ve romantik ilişkilerde kendinizi özgürce ifade edin.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Geçmişteki romantik ilişkilerle yüzleşme ve içsel bir dönüşüm yaşama sürecindesiniz. Duygusal zenginlik ve içsel büyüme kapılarını aralayın.

Editör: İrem Nur Kaya