İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Adana’daki aile faciasından geriye sosyal medyadaki mutlu aile fotoğrafları kaldı

Adana’daki aile faciasından geriye sosyal medyadaki mutlu aile fotoğrafları kaldı

Adana Sarıçam’da Youtuber Sergen Altunbaş, eşi evi terk ettikten sonra çocukları Ada (8) ve Mert’i (6) tabancayla öldürüp intihar etti. Olay sonrası çiftin sosyal medyadaki mutlu aile pozları gündem oldu.

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Boynuyoğun Mahallesi’nde havuzlu lüks villada yaşanan olay, ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. İddiaya göre Youtuber Sergen Altunbaş (34), eşi G.A.’nın tartışma sonrası evi terk etmesinin ardından çocukları Ada (8) ve Mert’i (6) tabancayla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahla intihar ettiği bildirildi.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, baba ve iki çocuğu kanlar içinde buldu. Yapılan kontrollerde üçünün de hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeye gelen akrabaların, Altunbaş’a ait lüks otomobili ateşe verdiği öğrenildi. Facianın ardından çiftin sosyal medyada paylaştığı mutlu aile fotoğrafları ve videoları yeniden gündeme geldi. Ayrıca Ada ve Mert’in karnelerinin, eğitim gördükleri okulda çiçeklerle birlikte boş sıralarına bırakıldığı aktarıldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *