03 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Annesi iple boğdu: 3, 5 yaşındaki çocuğun ölümünde detaylar ortaya çıktı!

Annesi iple boğdu: 3, 5 yaşındaki çocuğun ölümünde detaylar ortaya çıktı!

Zonguldak'ta annesinin iple boğduğu ortaya çıkan 3, 5 yaşındaki çocuğun ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Zonguldak'ta annesinin iple boğduğu ortaya çıkan 3, 5 yaşındaki Efe Mahmut Kalfa'nın ölümünde detaylar ortaya çıktı. Anne ifadesinde, "Eşim, kardeşimle ilişki videolarını bana izletiyordu. Sil dedikçe 'hatıra kalsın' diyerek silmiyordu." ifadelerini kullandı. Baba hakkında "Reşit olmayanla cinsel ilişki" suçundan işlem başlatıldı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Belediye Sitesi Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda Hal Caddesi'ndeki 3 katlı bir evin en alt katında çöp atmak için dışarı çıkıp eve dönen Cansever Kalfa (23), 3, 5 yaşındaki oğlu Efe Mahmut Kalfa'yı boğazına ip dolanmış halde bulduğunu söyleyerek komşularından yardım istedi. Eve gelen üst komşu çocuğun boğazındaki eşofman ipini bıçakla kesse de küçük çocuk hayatını kaybetti. Cansever Kalfa ile eşi M.K. olayın ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Cansever Kalfa, oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Kalfa ifadesinde, mayıs ayında eşi M.K. ile kız kardeşinin aralarındaki ilişkiyi öğrendiğini ve bunu kabullenemediğini söyledi. Kalfa, "Eşim, kardeşimle ilişki videolarını bana izletiyordu. Sil dedikçe 'hatıra kalsın' diyerek silmiyordu. Mayıs ayından beri bunu içerliyorum." ifadelerini kullandı. 

Olay gününü anlatan Kalfa, "Kalkıp, kahvaltı yaptık. Rutin ev işlerini yaptım. Çocuğumun uykusu geldiğini fark ettim, beşiğine yatırdım. Sonra nereden geldiğini bilmediğim bir ip gördüm. Bir anda gözüm döndü, çocuğumun boğazına ipi doladım. Düğüm atıp atmadığımı hatırlamıyorum. Sıkıca doladığımı hatırlıyorum. Sonra çözmeye çalıştım ama çözemedim. Ambulansı da çağırdım." dedi

Cansever Kalfa çıkarıldığı mahkeme tarafından "Altsoya karşı kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.İlişki iddiasını araştıran ekipler, ölen çocuğun babası M.K'nin, C.Ç. (17) ile 3 yıldır ilişkisi olduğunu belirleyerek, "Reşit olmayanla cinsel ilişki" suçundan işlem başlattı. M.K'nin mayıs ayından beri bu suçlamayla süren soruşturması olduğu öğrenildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Efe Mahmut Kalfa'nın cenazesi, babasının ailesine teslim edildi. Küçük çocuğun cenazesi bugün ikindi vakti Bartın'ın Akmanlar köyünde kılınacak namazla toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *