İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Askeri personel, benzincide dehşet saçtı! Sebebi “pes” dedirtti

Askeri personel, benzincide dehşet saçtı! Sebebi “pes” dedirtti

Malatya’da akaryakıt istasyonunda yaşanan sıra tartışması, sürücünün aracını çalışanların üzerine sürmesiyle paniğe dönüştü. Olay sonrası polis inceleme başlatırken, sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Malatya’da bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olay, trafikte ve günlük hayatta artan öfke krizlerini bir kez daha gündeme taşıdı. Sıra tartışmasının büyümesiyle kontrolden çıkan sürücü, çalışanların üzerine araç sürerek büyük paniğe neden oldu.

Olayın Detayları
Olay, dün Malatya-Elazığ kara yolu üzerindeki TÜVTÜRK Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre askeri personel olduğu öğrenilen sürücü, akaryakıt aldıktan sonra ödeme yaptı ve marketten alışverişte bulundu. Daha sonra yeniden kasaya yönelen sürücü, sıranın kendisinde olduğunu savunarak kasiyerle tartışmaya başladı.

Tartışma Büyüdü
İstasyondan ayrılan sürücü, kısa süre sonra farklı bir araçla geri döndü ve aracını market kısmına doğru sürdü. İş yeri çalışanlarının üzerine yönelen araç, çevrede bulunanların müdahalesiyle durduruldu. İhbar sonrası polis ekipleri bölgeye sevk edilirken, sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayda maddi hasar oluştu, soruşturma başlatıldı.