İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Aynı ailede peş peşe acı: Torun ve kızının ardından dede kalp krizi geçirdi

Aynı ailede peş peşe acı: Torun ve kızının ardından dede kalp krizi geçirdi

Bolu’da aynı aile kısa süre içinde yaşanan kayıplarla sarsıldı. 16 yaşındaki torunu Efe Kerem Konuk’u ve 11 gün sonra kızı Mine Konuk’u kaybeden Hüseyin Başeken, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Başeken’e kalp pili takıldığı ve sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Bolu’da aynı aile kısa süre içinde yaşanan kayıplarla sarsıldı. 16 yaşındaki torunu Efe Kerem Konuk’u ve 11 gün sonra kızı Mine Konuk’u kaybeden Hüseyin Başeken, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Başeken’e kalp pili takıldığı ve sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

14 Şubat’ta lise öğrencisi Efe Kerem Konuk, evinde yaşamını yitirmiş halde bulundu. Genç, Kılıçarslan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Anne mezar başında fenalaştı

Oğlunun ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan anne Mine Konuk, defin işlemlerinden yaklaşık 10 gün sonra mezarlıkta fenalaştı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mine Konuk’un kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Ankara’ya sevk edilen Mine Konuk’a kalp pili takıldı. Ancak ameliyatın ardından sağlık durumu kötüleşen Konuk, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bu kez dede hastaneye kaldırıldı

Torununu ve ardından kızını kaybeden Hüseyin Başeken de kalp krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürülen Başeken, yoğun bakıma alındı.

Yerel basında yer alan bilgilere göre, yapılan tıbbi müdahalenin ardından Hüseyin Başeken’e kalp pili takıldı. Doktorlar, Başeken’in hayati tehlikeyi atlattığını ve sağlık durumunun şu an için stabil olduğunu açıkladı.