05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Balkondan düşen hamile kadının ölümünde kan donduran detaylar: Şüpheli dolaba saklanmış

Balkondan düşen hamile kadının ölümünde kan donduran detaylar: Şüpheli dolaba saklanmış

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 28 haftalık hamile kadının 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Ankara Caddesi'nde, gece saatlerinde meydana gelen olayda 28 hafta hamile olan Aedah Habeeb Abed Abed (20), iddiaya göre çamaşır asarken dengesini kaybederek 3'üncü kattan düştü. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hem Abed hem de 28 haftalık bebeği kurtarılamadı.

3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayla ilgili olarak Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genış çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde, hayatını kaybeden kadının Irak uyruklu eşi A.K.A.K. (30), evde bulunan S.N.H. (23) isimli kadın ve A.H.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi.

Komşu: "Kadın Binanın Giriş Kapısına Taşınmış"

Olayın meydana geldiği binanın altında iş yeri bulunan Ömer Sağır, şok edici detayları paylaştı. Sağır'ın aktardığına göre, hamile kadın balkondan binanın arka kısmına düşmüş ve daha sonra giriş kapısına taşınmış. Olay yerine vardığında kadının bir erkeğin kucağında olduğunu gördüğünü söyleyen Sağır, "Kadının öldüğünü düşünmüştüm. Sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldırıldı. Bize ilk etapta 'çamaşır asarken düştü' dendi fakat sonrasında olayın cinayet olabileceği ihtimali gündeme geldi" dedi.

20-5

"Olaydan 1 Saat Önce Evde Büyük Bir Kavga Yaşanmış"

Sağır, olaydan bir saat önce evde şiddetli bir kavga yaşandığını, bardak ve tabak kırılma seslerinin duyulduğunu belirtti. Oğlu tarafından telefonla arandığını ve "Öst kattaki evde çok büyük bir kavga oluyor" diye uyarıldığını anlatan Sağır, "Ben de 'Siz karışmayın' dedim ama 15 dakika sonra tekrar arandım ve binadan birinin düştüğünü öğrendim" ifadelerini kullandı.

Dolapta Saklanan Şahıs Şüpheleri Arttırdı

Cinayet ihtimalini gündeme getiren en çarpıcı detaylardan biri, polis ekiplerinin olay yerine geldikten sonra evin içinde bir kişiyi dolapta saklanırken bulması oldu. Ayrıca, görgü tanıklarının ifadesine göre, olay sonrası bir kişinin kaçtığı iddia edildi.

Sağır, "Kadının yüzünde ve gözünde morluklar vardı, bu izlerin düşmeden kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Evde ve çevrede yapılan incelemeler sonucunda olayın kaza değil, cinayet olabileceği yönünde kuvvetli deliller elde edildi" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *