Bitlis’in Tatvan ilçesinde, yürürken bir binanın çatısından düşen kar ve buz kütlesinin altında kalan 21 yaşındaki Ayşe İder, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Çatılardaki Tehlike Can Aldı
Olay, Fuar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Ayşe İder, bir binanın çatısından biriken kar ve buz kütlelerinin düşmesiyle altında kaldı. O anlara tanık olan çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.
Ağır yaralanan genç kadın, ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Güvenlik Kameraları Her Şeyi Kaydetti
Ayşe İder’in üzerine düşen kar ve buz kütlesinin görüntüleri, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kar ve buzun büyük bir gürültüyle çökmesi ve çevredekilerin panikle yardıma koşması dikkat çekiyor.
