İstanbul
Hafif kar yağışlı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Çorum’da aile faciası: Karı-koca başlarından vurulmuş halde bulundu

Çorum’da aile faciası: Karı-koca başlarından vurulmuş halde bulundu

Çorum’da yaşanan aile faciası kamuoyunu derinden sarstı. Dumlupınar Mahallesi’nde bir apartman dairesinde yaşayan karı koca, evlerinde başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Çorum’da yaşanan aile faciası kamuoyunu derinden sarstı. Dumlupınar Mahallesi’nde bir apartman dairesinde yaşayan karı koca, evlerinde başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin yaptığı detaylı incelemede, olayın cinayet ve intihar olduğu belirlendi.

Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Olay, Dumlupınar 48’inci Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, Hasan Bulut ile eşinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan ilk incelemelerde, çiftin başlarından vurulduğu belirlendi.

Polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada, Hasan Bulut’un şizofreni hastası olduğu ve olaydan bir gün önce çocuklarıyla telefonla görüştüğü ortaya çıktı. Görüşmede Bulut’un, çocuklarına annelerini öldüreceğini ve ardından intihar edeceğini söylediği öğrenildi.

Eşini Öldürdü, Aynı Silahla İntihar Etti

Elde edilen bulgulara göre, Hasan Bulut’un önce eşini silahla vurduğu, ardından aynı silahı kullanarak intihar ettiği belirlendi. Evde herhangi bir boğuşma ya da üçüncü kişiye ait izlere rastlanmadığı bildirildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından, karı kocanın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *