Kaza, saat 15.00 sıralarında Akyar Mahallesi Denizli–Muğla kara yolunda meydana geldi. Muğla’dan Denizli yönüne ilerleyen 20 VD 868 plakalı kamyonetin sürücüsü Ramazan Çolak, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç refüjü aşarak karşı şeride geçti ve Mehmet Ergin yönetimindeki 20 AIF 345 plakalı minibüsle çarpıştı.
Baba ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kamyonet sürücüsü Ramazan Çolak ile araçta yolcu olarak bulunan oğlu Ahmet Emre Çolak’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Mehmet Ergin, ilk müdahalenin ardından Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ergin’in sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Soruşturma başlatıldı
Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından baba ve oğlunun cenazeleri otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
