İzmir’in Urla ilçesinde bir eğlence mekânında yaşanan olayda, 34 yaşındaki R.G. tartıştığı eski sevgilisi Selin Angun’u silahla vurarak öldürdü. Olayda iki kişi de yaralandı. Kaçan zanlı, kısa süre sonra saklandığı adreste intihar etmiş halde bulundu.
Tartışma Can Aldı
Olay, Yeni Mahalle Dere Sokak’taki bir mekânda çıktı. R.G. ile Selin Angun arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tabancasını çıkaran R.G., Angun’un yanı sıra mekânda bulunan Ü.A. (23) ve D.T.’yi (27) yaraladı.
Angun Hayatını Kaybetti
Yaralılar sağlık ekiplerince Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Selin Angun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Zanlı İntihar Etti
Olay sonrası kaçan R.G., polis ekiplerinin çalışmasıyla ilçedeki bir adreste ölü bulundu. Zanlının intihar ettiği değerlendiriliyor.
