05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Hamile kadın çamaşır asarken 3'üncü kattan düşüp hayatını kaybetti

Hamile kadın çamaşır asarken 3'üncü kattan düşüp hayatını kaybetti

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde çamaşır asarken dengesini kaybeden 28 haftalık hamile kadın 3'üncü kattan aşağı düştü.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yürekleri sızlatan bir olay yaşandı. Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda, 28 haftalık hamile olan Aedah Habeeb Abed Abed (20), çamaşır astığı sırada dengesini kaybederek üçüncü kattan düştü. Talihsiz kadın, karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını yitirdi.

ANNE VE BEBEĞİ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın yaşanmasının ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hızla hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen genç kadın ve 28 haftalık bebeği hayata tutunamadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı araştırmalar sürerken, görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruldu. Olayın kaza sonucu mu meydana geldiği yoksa farklı bir unsur olup olmadığı titizlikle inceleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *