Karaman'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 kardeşin cenazeleri, işlemlerinin ardından memleketleri Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine getirildi. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Mustafa, Ramazan ve Mehmet Sinan İzol kardeşler için cenaze töreni düzenlendi.
Ailenin ve yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı törende, 3 kardeş dualarla toprağa verildi.
Otomobil sulama kanalına düştü
Kaza, Karaman merkeze bağlı Kızık köyü yakınlarında meydana geldi. M.İ. yönetimindeki 63 EA 265 plakalı otomobil, köprüden geçtiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına yuvarlandı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
3 kardeş hayatını kaybetti
Çevredekilerin de yardımıyla baba, anne ve iki çocuk otomobilden çıkarıldı. Ancak Mehmet Mustafa İzol (4), Ramazan İzol (12) ve Mehmet Sinan İzol (5) olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralı aile bireyleri, ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Siverek'te cenaze töreni düzenlendi
Kazada yaşamını yitiren 3 kardeşin cenazeleri, otopsi ve resmi işlemlerin ardından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine götürüldü.
İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından kardeşlerin cenazeleri Kesmekaya Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü.
Yan yana defnedildiler
Mehmet Mustafa, Ramazan ve Mehmet Sinan İzol kardeşler, yakınlarının gözyaşları ve ağıtları arasında yan yana toprağa verildi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
