24 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Kayıp başvurusu yapılmıştı: Cansız bedeni arazide yanmış halde bulundu

Kayıp başvurusu yapılmıştı: Cansız bedeni arazide yanmış halde bulundu

Niğde’nin Kayaardı Mahallesi Titreyen Çayır mevkisinde sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Bölgeden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Niğde’nin Kayaardı Mahallesi Titreyen Çayır mevkisinde sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Bölgeden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Ekiplerin yaptığı ilk incelemelerde cesedin kısmen yanmış olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cenazenin, 55 yaşındaki A.A. adlı kişiye ait olduğu belirlendi.

Valilik Açıkladı: Ailesi Gece Kaybolduğunu Bildirmişti

Niğde Valiliği’nden yapılan resmi açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“Yapılan kimlik ve bilgi çalışmaları neticesinde söz konusu şahsın, bugün saat 01.00 sıralarında ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulan A.A. olduğu belirlenmiştir. Olayla ilgili olarak emniyet birimlerimizce yürütülen çalışmalar, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde titizlikle sürdürülmektedir.”

Olay Şüpheli: Soruşturma Derinleştiriliyor

A.A.’nın ölüm nedeninin netleşmesi için otopsi yapılacağı öğrenilirken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yönündeki tüm ihtimallerin araştırıldığı aktarıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *