Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir süredir kendilerinden haber alınamayan evli çiftten Yılmaz Uğur (60) evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Eşi Hatice Uğur (57) ise baygın halde hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 17.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Anafartalar Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi.
Yakınları ihbarda bulundu
İddiaya göre, Hatice ve Yılmaz Uğur çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Apartmanın son katındaki daireye ulaşamayan ekipler, kapının açılmaması üzerine merdivenli itfaiye aracıyla balkondan içeri girerek kapıyı açtı.
Biri ölü, diğeri baygın bulundu
Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yılmaz Uğur’un hayatını kaybettiği belirlendi. Hatice Uğur’un ise baygın olduğu tespit edildi.
Bilinci kapalı kadın, ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ölüm nedeni araştırılıyor
Yılmaz Uğur’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
