İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Muş'ta aile içi cinayet: Eşini bıçakla öldüren kadın tutuklandı

Muş'ta aile içi cinayet: Eşini bıçakla öldüren kadın tutuklandı

Muş’un Hasköy ilçesinde meydana gelen olayda, eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kadın tutuklandı. Şüpheli ifadesinde, olayın kendini savunma sırasında gerçekleştiğini öne sürdü.

Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Düzkışla beldesinde iki gün önce meydana gelen olayda, bir kadın eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli Y.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta ifadesi alınan Y.B., daha sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Mahkeme, şüphelinin “eşi kasten öldürmek” suçlamasıyla tutuklanmasına karar verdi.

Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Y.B.’nin savcılık ifadesinde, olayın yaşandığı gün eşinin kendisine ve çocuğuna şiddet uyguladığını iddia ettiği öğrenildi. İfadesinde, eşinin önce oğlunu darbettiğini, ardından kendisine yöneldiğini belirtti.

Şüpheli, eşinin boynuna kablo dolamaya çalıştığını öne sürerek, bu sırada korktuğunu ve kendini korumak amacıyla hareket ettiğini söyledi.

“Kendimi savunmak için yaptım” iddiası

İfadesinde olay anını anlatan Y.B., koltukta bulunan bıçağı alarak rastgele salladığını belirtti. Eşini öldürmek kastıyla hareket etmediğini savunan şüpheli, yaşananların bir savunma refleksi sonucu gerçekleştiğini ileri sürdü.

Soruşturma süreci devam ediyor

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve tüm detayların incelendiği bildirildi. Adli süreç kapsamında delillerin değerlendirilmesi ve tanık ifadelerinin alınması bekleniyor.