05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Öldürülen uzman çavuşun yayıncı olduğu ortaya çıktı

Öldürülen uzman çavuşun yayıncı olduğu ortaya çıktı

Sincan’da bacanaklar arasındaki 10 yıllık husumet kanlı bitti. Uzman Çavuş Emre Bozkurt öldürüldü, saldırgan intihar etti.

Sincan’ın 29 Ekim Mahallesi, sabahın erken saatlerinde korkunç bir olaya sahne oldu. Jandarma Uzman Çavuş ve aynı zamanda sosyal medyada yayıncılık yapan Emre Bozkurt, bacanağı tarafından aracının içinde kurşun yağmuruna tutuldu.

Husumet Ölümle Bitti

Edinilen bilgilere göre, Emre Bozkurt’u öldüren bacanağı Uğur Balkoca, cinayetin ardından olay yerinden yaklaşık 500 metre uzaklaştı. Burada kendi aracı içinde aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi.

Olayın perde arkasında, taraflar arasında yaklaşık 10 yıldır süregelen derin bir husumet olduğu iddia edildi. Bu düşmanlığın, cinayete giden sürecin en önemli nedeni olduğu öne sürülüyor.

Tanıkların Gözlemleri

Çevrede bulunan vatandaşlardan Orhan Karakoç, “Bildiğim kadarıyla olaya karışanlar bacanakmış. Aralarında problem varmış. Vurulan jandarma personeliymiş. Saldırgan da olayın ardından buraya gelip intihar etmiş” dedi.

Bir başka tanık Melih Arslan ise, “Sabah olay yerine geldiğimizde polisin bölgeyi kapattığını gördük. İçeriye girmemize izin verilmedi. Bacanaklar arasında 10 senelik bir husumet olduğunu duyduk” ifadelerini kullandı.

Acı Gözyaşları

Emre Bozkurt’un ailesi ve yakınları, haberi alır almaz gözyaşlarına boğuldu. Genç uzman çavuşun cenazesinin Ankara’da defnedileceği öğrenildi.

Soruşturma Sürüyor

Emniyet güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 10 yıllık husumetin detayları ve cinayetin perde arkası araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *