05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Şanlıurfa'da hava kompresörüyle işkence iddiası! Böylesi görülmedi

Şanlıurfa'da hava kompresörüyle işkence iddiası! Böylesi görülmedi

Bozova’da 15 yaşındaki çırak, iş yerindeki kalfa ve arkadaşı tarafından kompresörle işkenceye uğrayarak ağır yaralandı. İç organlarında hasar oluşan çocuk yoğun bakımda. Gözaltına alınan kalfa adli kontrolle serbest bırakıldı; aile karara tepki gösterdi.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir marangoz atölyesinde çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Muhammed K., iddiaya göre iş yerindeki kalfa Habip A. ve bir arkadaşı tarafından darbedilip, elleri bağlanarak makatına yüksek basınçlı hava kompresörüyle hava sıkılması sonucu ağır yaralandı. İç organlarında ciddi hasar oluşan çocuk yoğun bakıma alındı.

Olayın ardından aile şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan kalfa Habip A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aile ve çevre sakinleri karar tepki gösterirken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *