İstanbul
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Suriyeli dehşeti. Komşusu olan kadını defalarca bıçaklayıp öldürdü

Suriyeli dehşeti. Komşusu olan kadını defalarca bıçaklayıp öldürdü

Şanlıurfa'da komşusu olan kadını bilezikleri için defalarca kez bıçaklayan kişi Suriyeli çıktı.

Şanlıurfa'da dün Suriye uyruklu Nur Elsüleyman isimli kişi eve gelen kocası tarafından çocuğunun yanında kanlar içinde yerde yatarken bulundu.

Eve kısa sürede gelen ekipler 29 yaşındaki kadının defalarca bıçaklandığını ve ölmüş olduğunu belirledi. Kadının çocuğunun gözü önünde öldürüldüğünü de saptadı.

Polis yaptığı çalışma sonunda aynı binada oturan komşusu Suriyeli 28 yaşındaki Demmam Zurer'i gözaltına aldı. Polisin kanıtları karşısında suçunu itiraf eden Zurer, emniyetteki ifadesinde, "Olay günü komşumuz olan Nur Elsüleyman'ın kapısını çalarak evine girdim. Bir süre konuştuktan sonra Nur Elsüleyman'ın kolunda bulunan altınları almak istediğim sırada boğuşma yaşandı ve bağırmaya başladı. Bu sırada ben de evin mutfağından aldığım bıçakla, çocuğunun yanında onu defalarca bıçakladım. Sonra arka balkondan kaçarak evden çıktım" dedi. 

Cani adam tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *